zaterdag 26 januari 2008

We gaan weer - het begin

De vorige trip naar Australie is ons allemaal zeer goed bevallen. Het ging prima met ons drieen (en ja, natuurlijk hebben wel een keer ruzie gehad). We vinden het allemaal een mooi land en willen graag meer zien. Bovendien willen we onze familie ook snel weer zien.

Nadat we de vorige keer aan het zuiden, het midden en het oosten hebben gesnuffeld gaan we nu meer voor het westen en het noorden. We beginnen in Melbourne, om familie te bezoeken. Daarna naar Perh (westkust) waar we we een camper hebben gehuurd. Dan rijden we omhoog naar Broome, waar we de camper achterlaten om met een 4x4 wheel drive verder te gaan. De wegen door het natuurgebied, de Kimberly's, zijn niet geschikt voor campers. Uiteindelijk komen we uit in Darwin. Vandaar vliegen we naar de oostkust, naar Brisbane. Van daaruit vliegen we naar Langkawi, voor een paar dagen rust en stranbd. Dan naar huis.
We hebben er allemaal erg veel zin in en zullen jullie via deze weg zoveel mogelijk op de hoogte houden. Aan de rechterkant van deze pagina vind je het archief met alle berichten. Daaronder ons reisschema en asl laatste een aantal relevante links. De kaart van Australie, hotels waar we verblijven etc etc.

Veel plezier met dit blog. Wij zijn van plan veel plezier in Australie te hebben.

2 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Zoals we kunnen lezen hebben jullie het weer prima naar de zin down under!!! Hou ons op de hoogte, dan hebben we het idee dat we er ook een beetje zijn!
Liefs, Anita en Helma