zondag 6 april 2008

Aankomst en eerste dagDaar zijn we weer. Het laatste stuk van Kuala Lumpur naar Melbourne ging ook voorspoedig. Door de douane heen, een taxi gepakt en iets voor tienen 's avonds waren we in ons hotel. Een prima kamer met ons 3-en. In het hotel nog even snel een pizza gepakt (zitten in een zakenwijk, op loopafstand bleek er niets te zitten dat na 10 uur open was) en toen nog even naar een Belgische biertent. In de open lucht. Beetje fris zo om 11 uur 's avonds maar goed te doen. Daarna naar bed en hopen dat we kunnen slapen.

Nou, dat ging goed want we hebben tot 11 uur in bed gelegen. En allemaal heerlijk geslapen. Dit weekend gaat in Australie het daylight saving program is afgelopen dus het was 10 uur, mooi meegenomen, JJ belde dat hij ons binnen 1 uur op zou komen halen. Snel ontbeten en toen kwam JJ ons ophalen met Tineke, Shiralee en Willemien. Dat was de eerste keer dat we Willemien ontmoetten. Erg aardig, maar na haar ongeluk heeft ze evenwichtsstoornissen en daarom een rollator nodig. Ze begrijpt ons goed maar kan alleen maar yes en no antwoorden, de rest lukt niet. Op naar de Docklands, het nieuw ontwikkelde havengebied. Mooi daar. Daar zitten Margriet en Jeff al op ons te wachten. Wat heerlijk om iedereen weer terug te zien. Het lijkt ineens zo kort geleden dat we hier waren. Gaby, de dochter van Willemien, komt ook langs. Lekker met zijn allen gegeten, gezellig zo. Bedankt voor een heerlijke lunch allemaal! Kom het maar een keer terug halen in Nederland.
Daarna zijn Jeff, Margriet en Gaby weer naar huis gegaan en hebben we nog een kop koffie met gebak gegeten op Chapelstreet. Daarna terug naar het hotel. Als we vannacht allemaal een beetje goed slapen dan hebben we nu in ieder geval geen jetlag.3 opmerkingen:

Anoniem zei

we absolutely adored our time with frank geert and hanneke,,

each time its like we only saw them yesterday, we had a fantastic time catching up and showing them the parts of melbourne that are special to us and i was lucky enough to cook a great meal for them to keep their energy levels up for the big trek in the "never never"..

these three are genuinely beautiful people, and we hope to see them again soon if we can get to holland or if they decide to return to this amazing country..

cheers

jj and shiralee,,

Anoniem zei

Hallo Anneke,Frank en Geert,
Een mooi begin van jullie vakantie. We volgen het met veel belangstelling. Veel plezier.
Groet'n ut Fryslan. Marinus & Ike

Anoniem zei

hoi hoi, even een berichtje van mij (Harry dus)! Leuke foto's al op de site! Hoop dat jullie het warmer hebben dan wij hiero! Nog steeds aan de koele kant. Had beloofd een beetje op oma te passen maar ben geveld door de griep! Nou ja, niets aan te doen. Veel plezier verder daar en genieten jullie! Groetjes ook van Rene.....liefs Harry